Originele vintage naambordjes

Een naambordje bij de voordeur hoeft niet (meer) saai te zijn. Wij hebben originele en unieke naambordjes voor bijvoorbeeld bij de voordeur. Alleen verkrijgbaar online in onze webshop.

Nieuwe retro naambordjes

Wij hebben nieuwe types stoere retro naambordjes voor bij de voordeur toegevoegd aan de shop.
Nu ook met verschillende vormen. Bijvoorbeeld een klassieke ruitvorm of een rally naambordje.

Eigen ontwerp

Originele producten met zorg gemaakt door Koenmeloen

Gratis verzending

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 39,95

Snelle levering

De naambordjes worden, na goedkeuring van de opzet, binnen
2 a 3 werkdagen verzonden.

Verschillende modellen en type naambordjes

Super origineel naambord

Ook ik wilde een originele naambord bij de voordeur. En ik kwam op deze site terecht en wat een geweldige site. De teksten ook op de naamborden helemaal geweldig. Het artikel is makkelijk te bestellen op deze site. Er is achteraf nog even contact over het bordje hoe die er uit komt te zien. Service is heel goed en snel. Heel blij met mijn originele naambord.

Jose

 
Super!

Origineel, goede service, nette prijs en snelle levering; heel blij mee 🙂 Ga zo door!

Ellen

Voorafgaand aan de bestelling heb ik telefonisch contact gehad over de mogelijkheden. Ik werd heel vriendelijk geholpen en goed geïnformeerd. Het bord kon ook snel geleverd worden. Voorafgaand kreeg ik het ontwerp toegestuurd met de vraag of het zo naar wens was. Kortom een super goede service en met als resultaat een heel mooi en persoonlijk bruiloftskado!

Lisa

Gaaf en uniek naambordje

Wat een gaaf en uniek bord heb ik vandaag mogen ontvangen. Na overleg per mail een voorbeeld mogen ontvangen en al mijn wensen zijn erin verwerkt! Reactie van mijn partner was geweldig! Helemaal heppie!!!

Wendy

Mooi cadeau!

Heel snel met eerst een voorbeeld toegestuurd of het zo in orde was. Met links en rechts sterren i.v.m. de korte naam. Fijn dat er meerder maten mogelijk zijn, met de bijbehorende prijzen. 
Leuk en origineel cadeau.

Kim

Wendy

Naambordjes voor diverse gelegenheden

Wij hebben vintage naambordjes voor verschillende gelegenheden. De teksten zijn naar wens aan te passen. 
De naambordjes zijn natuurlijk ook voor andere gelegenheden leuk als cadeau. Bijvoorbeeld een huwelijk of afscheid van een collega. Je kunt bij het bestellen eenvoudig je wensen doorgeven en wij passen het voor je aan. Mocht je er niet uitkomen, neem dan gerust contact op met ons.

Naambordjes voordeur

Vintage naambordjes voor bij de voordeur. Stoer en onderscheidend. We hebben diverse type naambordjes en heel veel verschillende kleuren.
Ze worden geleverd met gaatjes of een hanger.

Slaapkamerdeur naambordjes

Stoere vintage naambordjes voor bjivoorbeeld op de slaapkamerdeur. We hebben verschillenden stijlen. Ook stoere leger naambordjes.

Geboorteborden

Leuke retro geboorteborden om bijvoorbeeld als kraamcadeau te geven. Origineel en persoonlijk cedeau.

Speciale (naam)bordjes

Tof retro bordje voor bij het toilet. Durf jij het aan? Naast dit bordjes hebben we ook bordjes voor meesters en juffen, papa’s en mama’s. Heb je zelf leuke ideëen? Neem gerust contact op.

Heb je vragen? Neem gerust contact op.