Toffe en originele naamborden op maat gemaakt.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Koenmeloen’s naamborden brengen het verleden een beetje dichterbij

Koenmeloen brengt het verleden een stukje dichterbij met de op “vintage” reclameborden en advertenties geïnspireerde naamborden. Het zijn niet zo maar naamborden, het zijn unieke naamborden in mooie kleuren en met leuke teksten. De naamborden zijn bijvoorbeeld een leuk kraamcadeau, al doet u grotere kinderen (of hun ouders) er ook een plezier mee.

Unieke hippe naamborden

Koenmeloen is het alterego voor de grafisch vormgever Koen Edens uit Haren (GN). De vintage naamborden van Koenmeloen zijn spontaan ontstaan. Voor zijn dochters zocht hij een poster of bord met hun naam erop. Omdat er niet veel mooie, unieke en hippe naamborden te vinden zijn, heeft hij die voor zijn meiden zelf ontworpen. Dit is een beetje uit de hand gelopen… Er zijn inmiddels meerdere ontwerpen in diverse kleuren en formaten ontstaan, beschikbaar voor elke naam.

Zelf personaliseren

Naast dat de ontwerpen verschillend zijn, heeft ook elk ontwerp zijn eigen tekst. Met de combinatie van drie ontwerpen in verschillende kleuren, kunt u kiezen uit 22 naamborden in vier formaten.

Op de website van Koenmeloen kunt u de verschillende naamborden bekijken en bestellen. Het enige dat u hoeft door te geven voor op het bord zijn de naam, het geslacht en het geboortejaar. Koenmeloen stelt het naambord voor u op, drukt het af en plakt de print op een ondergrond van stevig foamboard (forex). Alle formaten, behalve de kleinste, worden voorzien van een hanger, zodat u het naambord ook aan de muur kunt hangen. Doordat Koenmeloen alles zelf produceert, behoudt het naambord zijn persoonlijke, bijna ambachtelijke, karakter.

Bekijk de naamborden op:

www.koenmeloen.nl

Einde persbericht.

Noot voor de redactie:

U kunt op www.koenmeloen.nl/beeldbank foto’s downloaden in hoge resolutie. U kunt deze foto’s rechtenvrij gebruiken bij een artikel over producten van Koenmeloen

voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Koen Edens via 06 17 08 09 17 of via info@koenmeloen.nl