Toffe en originele naamborden op maat gemaakt.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Koenmeloen is een alter ego van Koen Edens. Koen Edens dat ben ik. In het dagelijks leven ben ik ontwerper en illustrator onder de naam Koen Edens. Daarnaast ontwerp en verkoop ik unieke op maat gemaakte geboortekaartjes op Kaartje van Koen.

Om een scheiding te maken tussen het “zakelijke” ontwerp onder de naam Koen Edens, heb ik besloten om mijn “speelsere” producten onder te brengen onder Koenmeloen en deze aan te bieden in een webshop.

Koen in het kort

Ik ben vader van twee mooie dochters en getrouwd met Roos. Wij wonen met in het mooie Haren (GN), ook wel bekend van het Project X gebeuren… Na het afronden van mijn opleiding Bedrijfseconomie (echt waar), kwam ik er al vrij snel achter dat dat vak niets voor mij was. In de loop der jaren heb ik mijzelf ontwikkeld tot een autodidact grafisch vormgever en illustrator. Iets wat veel beter bij mij past. Sinds een aantal jaren ben ik als zelfstandig ontwerper en illustrator aan de slag en doe dit met veel plezier.

Wil je graag meer informatie over Koenmeloen of over mijzelf? Schroom niet om mij een bericht te sturen via het contactformulier.